sobota 2. dubna 2016

Znáte medvědí česnek ? Úžasná jarní detoxikační bylina. Je nejen zdravá, ale i výborně chutná.


Připravila jsem z něj dnes jarní polévku .(Všimněte si, že u receptu je i moje foto :-). Poslala jsem ho tam a oni ho zařadili.) Jo a místo smetany jsem dala zakysanku.


Vynikající pesto , prý vydrží i 2 roky, tak jsem zvědavá. Jinak je ale příliš slané. Dala jsem trojnásobnou dávku česneku na jednu dávku soli a i tak je slané až až. Kdybych se držela receptu, zřejmě by se nedalo vůbec pozřít. Ani oleje jsem nedala tolik. Myslím, že by to byl jen samý olej. V podstatě jsem dala 1 hrnek na trojnásobnou dávku a je to OK.


Také jsem ještě něco zamrazila na dobu, až nebude.




Žádné komentáře: